Acceso Clientes | Follow us: Facebook Google plusTwitterYoutube

Eliminación de chinches en Barcelona
Eliminar termitas barcelonaSanejament d’estructures de fusta a BarcelonaSanejament d’estructures de fusta a BarcelonaSanejament d’estructures de fusta a BarcelonaSanejament d’estructures de fusta a BarcelonaSanejament d’estructures de fusta a Barcelona

Rains Control de Plagues

Desinsectació, desratització, desinfecció, fusta, legionel·la, laboratori, sector alimentació i hostaleria... control i eliminació de plagues a Barcelona

Consultoría Alimentaria Barcelona
Aparells insecto-captors. Eliminació d'insectes voladors
Control d’aus a Barcelona: Repel•lir i espantar
Desinfeccions a Barcelona
Eliminar paneroles, formigues, xinxes del llit, mosquits… a barcelona
Eliminar Ratolins i Rates a Barcelona
Productes per a lavabos públics o privats
Eliminació de Corcs i Tèrmits a Barcelona
Laboratori ambiental i alimentari a Barcelona
Control i eliminació de Legionel•la. Desinfecció
Control de insectos en objetos de valor o prendas
Guía de plagues barcelona

Eliminar Corc a Barcelona

Un dels agents fonamentals que degraden la fusta són els insectes xilòfags, com a corc i tèrmits. En Rains ens encarreguem de protegir tot tipus de fusta estructural, de revestiment, mobles... El nostre servei: eliminar corc a Barcelona.

Realitzem tractaments de protecció d'estructures de fusta, preventius i curatius, per injecció i impregnació de productes protectors insecticides i fungicides. Així mateix, realitzem tractaments de protecció de béns immobles basats en la privació d'oxigen per a l'eradicació de plagues que afectin a Edificis Culturals o qualsevol tipus de bé immoble.

Eliminar Tèrmits a Barcelona

També dissenyem plans de protecció i control de fusta per eliminar tèrmits a Barcelona. L'objectiu és eliminar els tèrmits facilitant l'aliment “encebo” en aquells llocs de l'edifici on s'han manifestat, perquè elles mateixes ho distribueixin per la colònia. Aquest esquer per a tèrmits conté un inhibidor de la quitina, molècula necessària per a la formació de la cutícula, imprescindible perquè aquests insectes xilòfags puguin completar el seu creixement mitjançant successives mudes.

En el vídeo es pot comprovar la formació per part d'aquests insectes de nombroses galeries i cavitats, així com l'esquer encara intacte de color blanc, i els residus en forma de construccions terroses que fabriquen els tèrmits després de la ingesta.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.