Eliminación de chinches en Barcelonachinches barcelonaEliminar chinches en BarcelonaEliminar plaga de chinches en barcelonaTratamientos chinches barcelonachinches barcelonaHotel con chinches barcelona
Eliminar termitas barcelona

Rains Control de Plagues. Compromesos amb el Medi Ambient

Desinsectació, desratització, desinfecció, fusta, legionel·la, laboratori, sector alimentació i hostaleria… control i eliminació de plagues a Barcelona

https://rains.es/wp-content/uploads/2018/07/rains-medio-ambiente.png

Rains Control de Plagues, S. L. és sensible a l’actual canvi social i ambiental, apostant per un desenvolupament sostenible i ha adquirit un compromís amb la protecció i conservació del medi ambient en totes les seves activitats de desenvolupament. Rains compleix les normatives ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 mantenint el Sistema Integrat de Gestió (SIG).

Política del sistema integrat de Gestió (SIG): Qualitat i Medi ambient

Consultoría Alimentaria Barcelona
Aparells insecto-captors. Eliminació d'insectes voladors
Control d’aus a Barcelona: Repel•lir i espantar
Desinfeccions a Barcelona
Eliminar paneroles, formigues, xinxes del llit, mosquits… a barcelona
Eliminar Ratolins i Rates a Barcelona
Productes per a lavabos públics o privats
Eliminació de Corcs i Tèrmits a Barcelona
Laboratori ambiental i alimentari a Barcelona
Control i eliminació de Legionel•la. Desinfecció
Control de insectos en objetos de valor o prendas
Guía de plagues barcelona
Eliminar Carcoma en Barcelona

Eliminar Corc a Barcelona

Un dels agents fonamentals que degraden la fusta són els insectes xilòfags, com a corc i tèrmits.
En Rains ens encarreguem de protegir tot tipus de fusta estructural, de revestiment, mobles… El nostre servei: eliminar corc a Barcelona.
Realitzem tractaments de protecció d’estructures de fusta, preventius i curatius, per injecció i impregnació de productes protectors insecticides i fungicides.
Així mateix, realitzem tractaments de protecció de béns immobles basats en la privació d’oxigen per a l’eradicació de plagues que afectin a Edificis Culturals o qualsevol tipus de bé immoble.

Eliminar Tèrmits a Barcelona

També dissenyem plans de protecció i control de fusta per eliminar tèrmits a Barcelona. L’objectiu és eliminar els tèrmits facilitant l’aliment “encebo” en aquells llocs de l’edifici on s’han manifestat, perquè elles mateixes ho distribueixin per la colònia.
Aquest esquer per a tèrmits conté un inhibidor de la quitina, molècula necessària per a la formació de la cutícula, imprescindible perquè aquests insectes xilòfags puguin completar el seu creixement mitjançant successives mudes.
En el vídeo es pot comprovar la formació per part d’aquests insectes de nombroses galeries i cavitats, així com l’esquer encara intacte de color blanc, i els residus en forma de construccions terroses que fabriquen els tèrmits després de la ingesta.

https://rains.es/wp-content/uploads/2018/07/rains-medio-ambiente.png

RAINS Control de Plagas, S.L. COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

A Rains, estem compromesos amb el medi ambient.
Es mostra sensible al canvi social i ambiental, apostant per un desenvolupament sostenible i ha adquirit un compromís amb la protecció i conservació del medi ambient en totes les activitats que desenvolupa.
Incorporant les últimes tecnologies en la gestió i control de plagues.
Tenint en compte la utilització dels envasos més ecològics possibles, eco envasos.
Minimitzant l’impacte sobre el medi natural i protegint a les especies beneficioses i actuant sobre les que es converteixen en plaga i resultin perilloses per a la salut i qualitat de vida.
Reduint al mínim els residus generats i portant a terme la seva gestió de forma òptima amb empreses autoritzades, especialitzades en el seu transport i eliminació.

Veure la nostra política de qualitat i medi ambient

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.