Aparells insecto-captors

aparells insectocaptors

Trampes i repel·lents contra mosques i mosquits

equips insectocaptors

Treballem amb una àmplia gamma de models d’equips per a eliminar insectes a Barcelona com a mosques i mosquits… aptes per a ús domèstic, comercial i industrial.

Permeten eliminar mosques, mosquits, arnes, vespes, etc.

Els models varien en funció de les exigències del client, amb cobertures que van dels 40 als 240 m², per a adequar-se a diferents situacions i espais.

Per a més informació sobre insectes voladors posem a la seva disposició la nostra guia de plagues, no dubti a consultar-la:  Guía de Plagas

Recomanem la utilització d’aparells de plaques adhesives per a atrapar mosques, mosquits, arnes… pels seus nombrosos avantatges:

– Els nostres aparells revesteixen major eficàcia contra un espectre més ampli d’insectes voladors.

– La utilització de plaques adhesives evita la difusió de restes d’insectes o bacteris en l’ambient, factor primordial per a la indústria d’alimentació.

– El funcionament dels aparells és silenciós i discret, perfecte per a zones exposades al públic.

Les plaques adhesives estan revestides d’un formulat que estabilitza els raigs UV per a prolongar la vida de la cua adhesiva i augmentar la seva eficàcia. Cada placa adhesiva s’ajusta a un model d’aparell per a assegurar la seva òptima col·locació.

Placas adhesivas moscas barcelona

Els tubs emeten llum Ultra Violeta (UV) a un nivell científicament provat per a ser atractiu als insectes voladors.

Els tubs estan recoberts per una capa fosforosa especial que regula la sortida de la llum a un nivell correcte per a assegurar la capacitat d’atracció.

Aquesta capa es deteriora amb el temps, per tant recomanem que es canviïn els tubs abans de 12 mesos de vida útil.

El canvi anual dels tubs així com la substitució o reparació dels components que asseguren el correcte funcionament de l’aparell i el recanvi de plaques adhesives serà realitzat per Rains Control de Plagues.

luz ultravioleta barcelona

Disposem de paranys específics per a la captura de mosquits.

La captura es produeix mitjançant estímuls visuals, olfactoris i generació de CO₂, sense l’emissió de productes biocides a l’ambient.

desinfeccion-barcelonaDisposem d’aparells repel·lents contra mosquits, fixos o portàtils.

control-mosquitos-barcelonacontrol-mosquitos-barna

 

Podem complementar la captura de mosquits mitjançant la realització d’actuacions adulticides i larvicides específiques mitjançant productes bioracionals o reguladors del creixement (IGR).

Mitjançant diagnòstic previ de la situació facilitarem una solució a mida per a mantenir a ratlla als molestos mosquits.

Contacte

  *Camp Obligatori

  Nom / Empresa*

  Telèfon*

  E-mail*

  Persona de contacte

  Adreça (Carrer, nombre, població ...)*

  Missatge

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Trampes per a insectes a Barcelona