7 Tips per repel·lir els mosquits a l’estiu

Què seria d’un estiu sense mosquits? Lamentablement, quan comencen a pujar les temperatures arriben els mosquits, que comencen a atacar durant el dia i a la nit i per a moltes persones es converteixen en un autèntic mal de cap. Per això, volem donar-te alguns trucs per repel·lir els mosquits a l’estiu, perquè sabem que et seran d’ajuda:

eliminar mosquitos verano

-Instal·la malles mosquiteres a totes les finestres que hagin de romandre contínua o esporàdicament obertes.

Aquestes malles actuen com a barrera física, impedint l’accés de mosquits cap a zones interiors del teu domicili o treball.

Evita zones amb acumulació d’aigua. La fase larvaria dels mosquits és aquàtica pel que necessiten l’element líquid per a la seva reproducció. Evita qualsevol acumulació d’aigua que pugui romandre diversos dies sense evaporar-se, sobretot per evitar la reproducció del mosquit tigre. Aquest mosquit pot reproduir-se en volums d’aigua molt petits pel que has d’evitar l’acumulació d’aigua en plats de tests, rebaixis del paviment, canalons de recollida d’aigua de pluja, desguassos, etc.

-Pots utilitzar productes repel·lents d’ús tòpic, de venda en farmàcies i sota supervisió o recomanació mèdica o farmacològica.

També existeixen diverses plantes que poden repelar als mosquits així com espelmes o altres elements repel·lents.

-Si disposes de jardí evita la generació de vegetació frondosa o de port arbustiva. Durant les hores diürnes de màxima insolació, els mosquits busquessin refugi en aquestes zones.

–Disposem de paranys de captura per a mosquits. La seva acció de captura es basa en productes atraients que simulen la transpiració humana i la captura dels mosquits es produeix per aspiració. Els mosquits queden retinguts a l’interior d’una bossa de malla on finalment moren per deshidratació.

La instal·lació de paranys permet una reducció considerable dels mosquits que poden freqüentar una zona i exerceixen una captura contínua que permet mantenir nivells baixos de mosquits.

trampa anti-mosquitos barcelona

-Per complementar la captura que exerceixen els paranys o simplement poder relaxar-se en activitats quotidianes com anar a la piscina, de passeig pel camp, sopar a la terrassa o jardí disposem d’aparells repel·lents per a mosquits.

Repel·leix el 98 % dels mosquits, no produeix olors i és completament innocu per a les persones. No solament causa repelència cap als mosquits sinó que a curtes distàncies té poder insecticida.

repelente mosquitos

 

-També podem efectuar actuacions directes mitjançant l’ús d’insecticides micro encapsulats o productes deshabituants contra mosquits.

Limitar la seva reproducció és fonamental pel que també efectuem actuacions contra les larves de mosquit que es troben en l’aigua.

Post author

Leave a Reply

*