Acaba amb les paneroles de la teva casa

Quins danys causen els tèrmits en una casa
31 juliol, 2019
plaga de cucarachas barcelona
Com eliminar una plaga de paneroles?
2 setembre, 2019
Ver todo

Acaba amb les paneroles de la teva casa

eliminar cucarachas en casa

Som conscients que a molts veïns de Barcelona els preocupen les paneroles. No obstant això, en la nostra empresa volem ajudar-te al fet que acabis amb les paneroles de la teva casa. Com? Para esment als següents consells.

Tips per a evitar que les paneroles entrin a la teva casa

Les paneroles poden ser un tremend problema per als teus; tant per als teus fills com per als animals. Per això és important que inverteixis en prevenció, abans que es converteixin en un veritable problema. Què fer?

Abans de res, la neteja i l’ordre són molt importants. És fonamental evitar les humitats i realitzar un correcte manteniment i neteja de l’habitatge, per a evitar que entrin en les nostres llars.

Sempre que vegis una esquerda o orifici a la teva llar, et recomanem que la segellis amb massilla. Et portarà 2 minuts i d’aquesta manera podràs impedir la seva entrada. Revisa bé al voltant de les canonades, tant de les cuines com dels banys.

Seguint amb els consells per a evitar que entrin paneroles a casa teva, et recomanem portar al dia la rentada de plats i sortir a tirar les escombraries periòdicament. Les restes de menjar durant dies i amb la calor podrien atreure-les, i no volem que això passi.

Retira els electrodomèstics cada cert temps per a comprovar que no tens paneroles. Cal que mantinguis una correcta neteja en els llocs amagats que no se solen netejar correctament.

El menjar de les mascotes també poden atreure les paneroles. Per el que cal tenir-ho en compte a l’hora de donar-los menjar; per a assegurar una correcta higiene i que no hagis de patir aquest problema.

Finalment, també pots provar amb alguns remeis casolans. Hi ha molts i efectius. Encara que el millor és dur a terme una rigorosa neteja periòdica de l’habitatge; així com un correcte manteniment i revisió.

Si trobes paneroles en el teu habitatge de Barcelona i no ets capaç de solucionar-ho, recorda que podem tirar-te una mà. Parlem?