Àcars. Elimina’ls de la teva llar

eliminar ácaros en barcelona

Estàs cansat/a de bregar amb els àcars? Pots eliminar-los de la teva casa! En aquest article et donem alguns bons consells perquè aconsegueixis eliminar als àcars de la teva llar.

Com eliminar els àcars de la llar

Lamentablement moltes persones s’enfronten al problema dels àcars en la llar. I és sobretot en l’estiu quan augmenta la plaga per les altes temperatures i la humitat. Per aquest motiu, és important que, sobretot els al·lèrgics a la pols, tinguin en compte els següents consells.

 

  • Ventila la casa: els àcars es reprodueixen més ràpid si hi ha temperatura alta o molta humitat, per això és important ventilar.
  • Aspira la casa: és fonamental eliminar la pols de la llar el màxim que es pugui, per a això és millor usar l’aspiradora i menys l’escombra. Si aquesta compta amb un filtre Hepa molt millor.
  • Utilitza roba de llit de fibra o làtex: hi ha materials com el cotó o la llana que agraden especialment als àcars, per això és important evitar aquests teixits. Sempre que es pugui és més recomanable usar fibra sintètica o làtex per als matalassos, els coixins…
  • Renta la roba en sec i a una temperatura alta: per a eliminar els àcars el millor és rentar almenys dues vegades per setmana les fonguis i la roba de gamma. Tot això amb un programa de rentada en sec i a una temperatura de més de 60 graus.
  • Passa un drap humit pels mobles: és millor netejar els mobles amb un drap humit que amb un plomall, és millor solució per a eliminar la pols i en aquest cas els àcars que tant ens perjudiquen.
  • Extractor de fums en la cuina: el fum no és molt recomanable per a les persones que pateixen problemes als àcars, és millor que existeixi i que s’usi.
  • Cura amb els insecticides i els ambientadors: et sorprendrà que aquests productes a més del tabac o de les veles aromàtiques poden produir molèsties respiratòries per a les persones que tenen al·lèrgia als àcars. És millor evitar-los si en la nostra llar viu una persona que el pateix.
  • Si tens mascotes que estiguin netes: realment els gossos o els gats poden albergar àcars, per això és important que estiguin netes i cuidades.

Si necessites que ens posem a la feina per a solucionar el problema dels àcars en la teva llar, només has de cridar-nos.

Post author

Leave a Reply

*