Adeu a les formigues a casa

plaga de hormigas barcelona

La presència de formigues a casa és una de les plagues més molestes que pot haver-hi, atès que sovint es troben rondant el sucre i altres aliments; fent-nos sentir una sensació incòmoda. Però si vols acabar amb les formigues a casa d’una vegada per sempre, et comptem com fer-ho.

Com desfer-te de les formigues a casa

Com acabar amb la plaga de formigues a casa? La veritat és que estem davant una de les plagues més molestes, ja que ataquen als aliments, fan nius i fins i tot poden causar avaries elèctriques. Pel que és important solucionar-ho al més aviat possible.

En el mercat existeixen productes per a eliminar les formigues a casa. Clar que, sovint també es tendeix a recórrer a remeis casolans que funcionen, com per exemple utilitzar vinagre i aigua. És efectiu perquè les formigues odien el vinagre, per la qual cosa has de fer una mescla i submergir unes esponges que després col·locaràs sobre plats per tota la casa. Amb el temps veuràs que desapareixen.

Existeixen altres alternatives com el talc (hauràs d’escampar-los per l’habitatge), les fulles de menta (deixa-les en zones estratègiques per a espantar a les formigues), all (barreja-ho amb aigua i ruixa en les zones de pas), etc. A més de molts altres remeis casolans que funcionen.

És important que, davant la presència d’una plaga de formigues actuïs al més aviat possible per a evitar que es converteixin en un problema, ja que podrien ensenyorir-se dels aliments, amb el que això comporta.

També és important que inverteixis en prevenció. Com? Mantenir l’habitatge net amb regularitat i tapar els forats t’ajudarà al fet que la casa estigui lliure de formigues.

Si ho has provat tot i les formigues continuen campant a pler pel teu habitatge, el millor és que contractis els serveis d’una empresa de plagues perquè pugui tractar la plaga de formigues i que no hagis de bregar amb elles; podent dir-los adeu per sempre.

En Rains som professionals en desinsectació, és a dir, acabem amb qualsevol plaga d’insectes que tinguis a casa, restaurant, hotel… Bé sigui una possible plaga de formigues o de paneroles, aranyes, puces…

La nostra gran experiència i els nostres clients avalen els resultats finals.

T’ha estat d’ajuda l’article? Vas poder solucionar la plaga de formigues? Esperem haver-te ajudat!

Post author

Leave a Reply

*