Avançat a la temporada de tèrmits a Barcelona

Ens trobem a l’inici de la temporada favorable per a l’activitat de tèrmits a Barcelona.

Recentment un estudi publicat a National Geographic indicava que els tèrmits poden ajudar a trobar or. Pots llegar-ho tu mateix! http://www.nationalgeographic.es/noticias/animales/insectos/termitas-buscadoras-de-oro

No esperis al fet que els teus tèrmits trobin or a casa teva ja que el més probable és que destrueixin la fusta estructural i de fusteria de la teva llar, causant danys estructurals, estètics i econòmics. Avançat als tèrmits i Inverteix en la protecció del teu patrimoni.

Eliminar tèrmits a Barcelona

Rains Control de plagues especialistes en eliminar tèrmits a Barcelona i Catalunya disposa de diverses tècniques per abordar les problemàtiques causades pels tèrmits. Realitzem estudis de dispersió de la colònia, protecció de la fusta mitjançant mètodes tradicionals (injecció en fusta de productes protectors de la fusta) i la utilització d’esquers bio-racionals reguladors del creixement (IGR), tot això per a l’eliminació de tèrmits. Aquí pots veure en detall el nostre servei d’eliminació de tèrmits:  https://rains.es/ca/eliminacio-de-corcs-i-termits/

Disposem d’una marca específica per al diagnòstic, rehabilitació i protecció de la fusta denominada SANITE..

Donem solució a entitats, indústries, organismes oficials i particulars a la mesura de les seves necessitats. (Museus, vivendes, edificis, qualsevol tipus d’estructura danyada per els tèrmits o que puguin veure’s afectades)

No dubtis a contactar amb nosaltres, atendrem la teva demanda i et donarem una solució adequada per resoldre els teus problemes amb els tèrmits.

 

eliminar termitas barcelona 12

 

eliminar termitas barcelona 10

Post author

Leave a Reply

*