Com eliminar una plaga de paneroles?

eliminar cucarachas en casa
Acaba amb les paneroles de la teva casa
1 agost, 2019
ahuyentar a las palomas en Barcelona
Com espantar als coloms a Barcelona
6 setembre, 2019
Ver todo

Com eliminar una plaga de paneroles?

plaga de cucarachas barcelona

Cucarachas

Una de les plagues més incòmodes és la de les paneroles, perquè és un insecte que sol causar especial repulsió cap a les persones. Per això, avui t’expliquem com eliminar una plaga de paneroles, perquè no hagis de tornar a pensar amb elles i deixi de ser un problema.

Eliminar plaga de paneroles

La veritat és que eliminar una plaga de paneroles no és senzill. Aquest tipus d’insecte té una elevada capacitat d’adaptació als diferents tipus de situacions i llocs, i això és el que dificulta la seva eliminació.

A més, quan troben una llar, fan colònies, provocant que cada vegada sigui més difícil desfer-se d’elles. Com actuar en aquests casos?

El primer que has de saber és on s’amaguen a casa teva. Per a ajudar-te et direm que hi ha alguns “llocs predilectes” on se solen amagar: en els mobles de fusta, en les caixes i calaixos, sota els electrodomèstics, a les canonades del bany o de la cuina, sota el parquet, en obertures, esquerdes, motor de la nevera, etc.

Pel que davant la més mínim dubte d’existència d’una plaga de paneroles a casa teva, el primer és anar revisant aquests llocs per a comprovar si de debò la tens.

Com acabar amb una plaga de paneroles?

Ha d’existir una bona higiene, per la qual cosa és important netejar i passar l’aspiradora almenys una vegada per setmana, baixar contínuament les escombraries i rentar els plats perquè no hi hagi restes de menjar durant diversos dies. També es recomana segellar els forats i esquerdes perquè no puguin entrar i evitar la humitat.

Si vols una solució definitiva et recomanem que ataquis la plaga de paneroles amb l’ajuda d’un professional de control de plagues a Barcelona.

A Rains portem més de 25 anys cuidant de la nostra ciutat prestant servei de control de plagues en indústries, organismes oficials i particulars.

Ens dediquem al control i eliminació de qualsevol plaga, en aquest cas eliminem paneroles a Barcelona mitjançant la desinsectació, l’objectiu principal de la qual és el control o eliminació d’aquests insectes en una determinada zona.

T’ajudem?