Control de plagues en el sector de l’hostaleria

El control de plagues a Barcelona en el sector de l’hostaleria és un de les principals pors als quals s’enfronten molts propietaris. Perquè encara que el problema de les plagues sempre es tracta com alguna cosa seriós, adquireix d’una major importància quan aquest ocorre en hostaleria. És a dir, quan afecta a bars, restaurants, cases de menjars, hotels, etc.

 

control de plagas hostelería

 

La importància del control de plagues en hostaleria

Lamentablement, moltes persones han tingut alguna vegada una plaga a les seves cases. No obstant això, el ‘avantatge’ és que en aquests casos es pot anar tractant sense alarmar a la clientela, és a dir, sobre la base de les necessitats de l’amo de l’habitatge.

Quan la plaga afecta a un negoci, entren en joc altres factors. S’ha d’actuar al més aviat possible i tallar la plaga, amb la finalitat d’evitar un problema de salut als clients i treballadors. Per no parlar que en cas de no fer-ho, el local podria enfrontar-se a un possible tancament per una inspecció de Sanitat.

En hostaleria, en haver-hi aliments, treballadors o clients, s’ha d’actuar al més aviat possible. No s’ha de posposar, perquè quan abans es controli la plaga millor.

Com actuar en aquests casos? La Unió Europea imposa cada vegada unes restriccions majors pel que fa a l’ús de productes químics. Una de les raons, és perquè les empreses se centrin en la prevenció de plagues. És a dir, perquè facin tot el necessari per evitar que apareguin.

 

Com prevenir plagues en un negoci d’hostaleria?

En el cas que desitgis reduir-ho en la major mesura del possible, és fonamental tenir un nivell de neteja adequat, evitar que hi hagi restes orgàniques pel negoci, treure les escombraries de forma freqüent, tenir els aliments en bones condicions, etc. És a dir, tot el necessari per complir amb uns mínims referents a higiene i neteja.

 

Una altra de les coses que has de fer per prevenir plagues en el teu negoci, és invertir en tasques de prevenció. Ens referim a tenir a mà una ràpida detecció de la plaga, o el que és el mateix, una empresa de confiança que davant el dubte sàpiga dir-te si en el teu local hi ha una plaga i com tractar-la.

En el cas que es confirmi la presència de la plaga en el local, serà necessari implantar els tractaments adequats per controlar la plaga.

 

Programa de control de plagues

A Rains, realitzem plans de control de plagues a Barcelona sota les premissa recollides en els prerequisits elaborats per l’Agència de Protecció de la Salut.

Apliquem el programa de control de plagues en totes les zones que componen l’edifici o les instal·lacions a tractar. Implantem un sistema de vigilància d’animals indesitjables, incidint en punts que requereixin un major control per ser zones més sensibles a la presència d’organismes plaga o que afavoreixin la presència o l’entrada a les instal·lacions.

 

 

Post author

Leave a Reply

*