Control de plagues. Hosteleria

Tant en restaurants, cafeteries, menjadors, bars… en qualsevol negoci de restauració cal tenir molt en compte que, per característiques de la seva activitat, són propensos a tenir alguna plaga en el local, sent un prerequisit de la seva activitat la instauració d’un Pla de Control de Plagues. Per això, des de Rains, control de plagues a Barcelona, els recomanem que si veuen o detecten qualsevol símptoma de tenir algun insecte en el seu negoci, ha de prendre mesures de prevenció el més aviat possible i de manera preventiva instaurar un Pla de Control de Plagues.
Una plaga en qualsevol negoci en el sector de l’hostaleria és un risc, ja que aquests insectes poden contaminar el menjar i transmetre malalties. El que els aliments siguin segurs per al consum humà requereix de bones pràctiques per evitar la introducció d’agents perillosos o contaminants. Per a assegurar-nos que les condicions siguin les correctes, s’estableixen una sèrie de recomanacions. A Rains Implementem el Pla de Control de Plagues sota els prerrequisits elaborats per l’Agència de Protecció de la Salut.
Tres dels serveis que prestem com a empresa de control de plagues són la desinsectació, desratització i desinfecció a Barcelona. Així que no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per prevenir i/o eliminar una plaga de rates, ratolins, paneroles, formigues… Són insectes que proliferen molt ràpid, així que quan els detecti, posi’s en contacte amb nosaltres per a prevenir la plaga i així evitar futurs problemes.

Post author

Leave a Reply

*