Control de plagues. Hosteleria

Protecció de la fusta de fusta contra agents xilòfags
5 juliol, 2016
Control de plagues en comunitats
2 setembre, 2016
Ver todo

Control de plagues. Hosteleria

Tant en restaurants, cafeteries, menjadors, bars… en qualsevol negoci de restauració cal tenir molt en compte que, per característiques de la seva activitat, són propensos a tenir alguna plaga en el local, sent un prerequisit de la seva activitat la instauració d’un Pla de Control de Plagues. Per això, des de Rains, control de plagues a Barcelona, els recomanem que si veuen o detecten qualsevol símptoma de tenir algun insecte en el seu negoci, ha de prendre mesures de prevenció el més aviat possible i de manera preventiva instaurar un Pla de Control de Plagues.
Una plaga en qualsevol negoci en el sector de l’hostaleria és un risc, ja que aquests insectes poden contaminar el menjar i transmetre malalties. El que els aliments siguin segurs per al consum humà requereix de bones pràctiques per evitar la introducció d’agents perillosos o contaminants. Per a assegurar-nos que les condicions siguin les correctes, s’estableixen una sèrie de recomanacions. A Rains Implementem el Pla de Control de Plagues sota els prerrequisits elaborats per l’Agència de Protecció de la Salut.
Tres dels serveis que prestem com a empresa de control de plagues són la desinsectació, desratització i desinfecció a Barcelona. Així que no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per prevenir i/o eliminar una plaga de rates, ratolins, paneroles, formigues… Són insectes que proliferen molt ràpid, així que quan els detecti, posi’s en contacte amb nosaltres per a prevenir la plaga i així evitar futurs problemes.