El control d’aus a Barcelona

control de aves barcelona

Tothom gaudeix d’escoltar el cant de les aus, donar menjar als coloms al parc i de veure aus rondar d’un costat a un altre per les places. Encara que resulta una visió molt agradable, per a alguns fins i tot relaxant, les aus poden convertir-se en una plaga que causi bastants danys. D’aquí la importància de portar un bon control d’aus a Barcelona.

 

Els problemes que poden presentar les aus

Encara que són animals bonics que poden alegrar-nos el dia, les aus poden convertir-se en una plaga que causi estralls.

Segur que en algunes empreses estan acostumades a patir certs animals alats. Aquests poden causar desperfectes tant dins com fora de l’edifici i, la qual cosa és pitjor, poden causar la contaminació d’aquells productes que estan exposats a la venda.

Aus com els coloms poden causar danys pels seus excrements, degut a aquest efecte corrosiu que arriba a causar oxidació en metalls i causar danys en la pintura de parets. A més, resulten nefastos per a la salut de les persones. També solen ser relliscosos, per la qual cosa en caminar podrien causar un accident.

Per a aquelles persones que treballen en manteniment pot ser causa d’accidents laborals i destrucció de maquinària, complicada d’arreglar i costosa.

A part de totes aquestes raons per les quals poden ser perilloses les plagues d’aus, poden ser portadores de malalties, que afectin negativament els éssers humans.

Totes aquestes raons ens porten a adonar-nos que el control d’aus a Barcelona és necessari, tant per a la salut pública com perquè no existeixin danys materials.

Com es controlen les aus

Per a portar el control d’aus a Barcelona existeixen diferents opcions. Abans de res, els experts han de realitzar una anàlisi per a poder conèixer al detall a quin tipus de plaga s’enfronten i la gravetat de la situació.

Després d’haver analitzat tots els punts es poden recórrer a diferents tècniques, com utilitzar pinxos per a evitar que els coloms, o altres aus, puguin posar-se i fer els seus nius en cornises, finestres i altres espais.

Sempre tenint en compte la importància de no provocar danys a cap animal, seguint les pautes que dóna la llei.

En Rains, som especialistes que resoldrem qualsevol problema derivat de la presència d’aus.

 

 

Post author

Leave a Reply

*