Eliminar paparres a Barcelona

eliminar chinches barcelona
Xinxes a Barcelona. Impacte econòmic en hotels
24 abril, 2019
eliminar ácaros en barcelona
Àcars. Elimina’ls de la teva llar
26 abril, 2019
Ver todo

Eliminar paparres a Barcelona

Eliminar garrapatas en Barcelona

Garrapatas

Sovint moltes persones es pregunten com eliminar paparres a Barcelona, ja que és tediós haver de bregar amb aquest inconvenient en algunes grans ciutats. I, en el cas de Barcelona, a vegades és una miqueta freqüent.

Com eliminar paparres a Barcelona

Lamentablement la infestació per paparres en una casa existeix i, quan es detecta, és important actuar ràpidament i amb eficiència. Sobretot, per a evitar una possible transmissió de malalties.

Les paparres són una superfamília d’àcars i presenten una grandària gran com pots apreciar en l’anterior fotografia. S’alimenten de sang i transporten i transmeten malalties infeccioses. I, encara que la majoria de les picades siguin innòcues, algunes poden propagar una malaltia que es coneix com Lyme, que pot ocasionar artritis i trastorns en el sistema nerviós o en el cor.

És important que existeixi un control per a detectar a aquests intrusos perquè, a més, sol haver-hi més entre finals de primavera i inici de l’estiu.

 

Llavors… com eliminar paparres a Barcelona?

Seguint els passos que et detallem a continuació podràs eliminar les paparres a Barcelona:

  • Renta la roba i tots els útils de la llar: fica en la rentadora la roba, les tovalloles, les mantes, els llençols… tot el que puguis per a assegurar-te que s’eliminen aquests insectes i larves. Així com els plats o qualsevol objecte que hagi pogut estar contaminat per aquesta plaga.
  • Aspira cada racó de la llar: aspira bé la teva llar, tant el sofà com els matalassos, els marcs, les portes… tot el que puguis, ja que poden trobar-se en qualsevol part i és important que netegis bé.
  • Desparasita a les teves mascotes: és fonamental. Si tens un gos com a mascota és molt important la seva desparasitació i revisió veterinària per a confirmar que l’animal no té paparres adherides a la seva pell.

És fonamental seguir els passos que et detallem. Clar que, sempre pots deixar-ho en mans d’un tercer. Nosaltres creiem que la millor opció sempre és contactar amb uns professionals de control de plagues a Barcelona perquè tallar el problema d’arrel. Podem ajudar-te! Demana’ns pressupost i acudirem immediatament.