Quins danys causen els tèrmits en una casa

Molts dels nostres clients ens pregunten quins danys causen els tèrmits en una casa. Perquè la veritat és que fins que una plaga no ens afecta, no solem preocupar-nos per la seva aparició. No obstant això, sempre és important anar un pas per endavant, per a impedir-ho i estar preparats per si algun dia ocorregués.

 

Danys causats pels tèrmits a Barcelona

Els tèrmits poden causar danys molt greus en un habitatge. No solament afecten les bigues de fusta, sinó també a tot el que trobin al seu pas com a bastiments de fusta, mobles, parquets, llibres, etc.

Són dolentes per a la salut? La veritat és que els tèrmits com a tal no es consideren portadors de malalties ni causen al·lèrgies. No obstant això, poden causar estrès o ansietat en les persones a causa de la seva aparició pel fet que cada dia que passa s’està menjant el teu habitatge.

Són perilloses per als habitatges i poden causar greus pèrdues econòmiques. S’alimenten de la cel·lulosa que conté la fusta, per la qual cosa posa en perill qualsevol estructura o objecte que es trobi fabricat en fusta. Per això és important revisar les bigues de fusta i també els objectes, com els llibres.

En els casos més greus, els tèrmits poden provocar l’enfonsament de les plantes d’un habitatge. Per això és important invertir en la teva prevenció i eradicar la plaga quan es detecti.

 

Com detectar-les?

Encara que els tèrmits són complicats de detectar, es pot aconseguir. Si són tèrmits subterranis, podran localitzar-se túnels de fang en les parets o penjant de les bigues de fusta. Si no hi ha aquests túnels, podrien tractar-se dels tèrmits de fusta seca.

Un altre dels factors que indiquen que tenim tèrmits a casa, és la presència de petits excrements. Així com restes d’ales o altres parts anatòmiques.

Tenint en compte aquests consells podràs evitar futurs danys en el teu habitatge; així com pèrdues econòmiques. Per això és important que si tens fusta a casa facis revisions periòdiques i, davant el més mínim dubte, contactis amb professionals com nosaltres perquè puguem ajudar-te.

Post author

Leave a Reply

*