Xinxes a Barcelona. Impacte econòmic en hotels

eliminar chinches barcelona

Les xinxes són una de les plagues més importants en l’actualitat i, potser no t’ho has parat a pensar, però la indústria hotelera és el sector que més afectat es troba directament. Per això és important tenir sempre a mà a una empresa de confiança que pugui dur a terme protocols d’actuació específics per a eliminar les xinxes del llit, per mitjà de tractaments químics o físics adequats a la biologia de la plaga.

Com és l’impacte econòmic de xinxes  en hotels?

Les plagues de xinxes a Barcelona suposen un problema greu per als hotels de qualsevol ciutat, i ja no només pels diners que suposa contractar a una empresa per a eliminar les xinxes, sinó pel fet d’haver de desallotjar les habitacions dels clients, no generar ingressos i, per descomptat, el desprestigi que això suposa.

És més, sabies que les xinxes són una de les principals preocupacions dels viatgers? Perquè si un hotel ha tingut xinxes recentment, sovint és complicat saber si s’ha resolt o no, i davant el dubte molts clients podrien decantar-se per un altre hotel.

Per això és important prevenir les xinxes als hotels mitjançant la formació del personal implicat en l’accés a les habitacions.

 

Eliminar xinxes a Barcelona

Aquesta formació permet la detecció precoç de xinxes del llit que facilita una ràpida coordinació entre el personal del centre hoteler i l’empresa de control de plagues, minimitzant el risc que la infestació o picades per xinxes del llit arribin als clients.
Davant la més mínima sospita el millor és actuar al més aviat possible. Per a això, la millor solució passa per contractar a un professional de control de plagues per a eliminar xinxes a Barcelona, perquè així pugui eliminar la font d’infestació.

Tenint en compte el greu impacte econòmic i de prestigi que suposa per a un hotel tant a curt com a llarg termini, és important portar-lo amb discreció i tenir sempre a mà a uns professionals que puguin actuar de pressa. Al més aviat possible es realitzi millor, pel fet que així abans es podran rebre hostes i tornar a generar diners.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

Post author

Leave a Reply

*