Xinxes del llit. Per què és una de les plagues més temudes

chinches de la cama

Les xinxes del llit és una de les plagues més temudes per nombroses raons. Són uns insectes particularment petits, no es veuen amb facilitat i els encanta adherir-se a les fibres, com per exemple a la roba del llit. Però per què se li tem tant a aquest tipus de plaga?

 

Xinxes del llit

Aquests insectes són nocturns. És a dir, durant el dia les xinxes es mantenen ocultes, però a la nit surten per a buscar aliment. Pel que busquen focus de calor humana i extreuen la sang, deixant com a rastre una picada o una erupció en la pell. És incòmode perquè piquen molt i molesten.

A més, no només es manifesten en forma de picades en la pell, sinó que també poden anar deixant rastres de sang o d’excrements en la roba de llit. Pel que és una manera més de saber que no són mosquits.

Si una infestació de xinxes del llit no es tracta, pot anar a més convertint-se en una plaga que afecta tant a nens com a persones de qualsevol edat. Per això és important actuar al més aviat possible.

 

Com actuar enfront d’aquest problema?

La millor opció és contactar amb una empresa de control de plagues especialitzada per a rebre l’assessorament i el tractament adequat.

Així que, davant la presència de picades després de dormir o de sang i/o excrements d’insecte en els llençols, considera l’existència d’aquesta plaga.

A Rains, som experts en el control de plagues de xinxes del llit a Barcelona. Disposem de Protocols d’Actuació específics per a eliminar xinxes amb la recomanació de totes les mesures complementàries.

Realitzem tractaments químics en hotels i particulars adequats a la biologia de la plaga. A més, realitzem tractaments en matalassos, canapès, roba… Els nostres tècnics li facilitaran un Pla d’Actuació específic per a l’eliminació de xinxes Barcelona i l’assessorament necessari.

T’ajudem? Contacta amb nosaltres.

Post author

Leave a Reply

*