Legionel•la

Eliminació de legionela barcelona

Control de Legionel·la a Barcelona: Eliminació, desinfecció

Eliminació de legionela barcelona

La Legionel·la és un bacteri que s’introdueix en les instal·lacions amb aigua (xarxes d’aigua potable, circuits sanitaris de dutxes, jacuzzi, torres de refrigeració, etc.) a través del propi subministrament municipal o captació pròpia, des de pous.

Els nivells del bacteri en l’aigua de subministrament són mínims, però aquesta utilitza les deficiències existents en les nostres instal·lacions (manteniment inadequat de dipòsits, canonades amb incrustacions i oxidacions, temperatures temperades en el circuit d’aigua calenta, brancs cecs, etc.) per multiplicar-se i poder disseminar-se a través de l’aigua aerosolitzada dels punts finals de la xarxa, per exemple aixetes i dutxes.

En Rains, prestem serveis de control per a eliminar la Legionel·la a Barcelona mitjançant tècniques de desinfecció.
Totes les instal·lacions amb torres de refrigeració, circuits d’aigua sanitària calenta (vestuaris, lavabos, gimnasos, piscines climatitzades, jacuzzis) o acumulació d’aigua d’algun tipus (fonts ornamentals, dipòsits contraincendis) estan obligades pel Reial decret 865/03 del Ministeri de Sanitat i Consum a implementar un programa preventiu d’autocontrol d’aquest tipus de patologia.
És per tant important que hotels, col·legis, empreses, centres comercials, oficines… que disposin d’aquests sistemes, realitzin programes preventius per a controlar i eliminar la legionel·la de les seves instal·lacions.
Eliminar Legionela en Barcelona

La necessitat de plantejar programes d’Autocontrol que s’ajustin al tipus d’activitat i al risc sanitari real de cada instal·lació recomana el coneixement exacte de les mateixes i de la legislació d’aplicació.

Rains duu a terme:

1. Auditories inicials o de diagnòstic en les que analitza les particularitats de cada instal·lació tenint en compte el seu risc sanitari i la seva referència legal expressa, i els confronta en els dictàmens o informes tècnics amb la situació real d’implementació en el centre en qüestió.

2. Desenvolupament de Plans d’Autocontrol:

 • Prevenció de la legionel·losis.
 • Piscines.
 • Aigües potables.

Assessories de seguiment, suport i millora dels Planes d’Autocontrol.

Contacte

  *Camp Obligatori

  Nom / Empresa*

  Telèfon*

  E-mail*

  Persona de contacte

  Adreça (Carrer, nombre, població ...)*

  Missatge

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Eliminar Legionel·la. Imatges