Qui Som

empresa de control de plagues

RAINS. SEGURETAT AMBIENTAL

Amb moltes ganes i il·lusió, fa ja més de 30 anys que fonguem RAINS, empresa dedicada a prestar serveis de control de plagues.

RAINS Control de Plagues va ser creada al gener de 1989 per a donar servei de control de plagues en indústries, organismes oficials i particulars. Hem participat activament en la transformació del nostre sector, cap a uns serveis cada vegada més segurs, incorporant maquinària d’última tecnologia i avançats sistemes informàtics en tot el relatiu a la Higiene, Sanitat Ambiental i Protecció de la Fusta.

Incorporem la Divisió Llar, a fi de satisfer les creixents demandes del sector domèstic, recorrent per a això a tecnologies i processos específics per a les comunitats veïnals, administradors de finques i particulars.

En 1995, la Companyia per a poder satisfer necessitats de clients amb instal·lacions en tota la península, Balears i Canàries crea una societat anònima anomenada BIOCON Serveis Integrals de Sanitat Ambiental, S.A.

biocon logo hoja

L’any 1999 Comencem a desenvolupar el servei de desinfecció de Legionel·la i Anàlisi Física-Químics i microbiològics, a partir d’aquesta data es fan cursos específics de formació al nostre personal, així com la incorporació de tecnologia, per al desenvolupament dels esmentats serveis, que es comencen a comercialitzar a partir del 2001.

RAINS des dels seus inicis presta serveis de protecció de la fusta, per a potenciar el departament, Rains arriba a acords amb diferents autònoms i industrials amb llarga experiència en tractaments d’estructures de fusta. Fruit d’aquests acords es crea la marca SANITE.

Els convidem a visitar la nostra pàgina web on podran veure els treballs més rellevants que hem efectuat fins avui.

Saneamiento de la madera en Barcelona

La indústria del Control de Plagues ha experimentat grans canvis en l’última dècada. Conscients d’aquestes transformacions, que redunden no sols en la major eficiència dels serveis sinó també en més seguretat, tots els que integrem Rains Seguretat Ambiental ens esforcem dia a dia per a millorar la qualitat dels nostres serveis. Certificant-nos en ISO 9001:2015, ISO 14001/2015.

 

RAINS Seguretat Ambiental es mostra sensible al canvi social i ambiental, apostant per un desenvolupament sostenible i ha adquirit un compromís amb la protecció i conservació del medi ambient en totes les activitats que desenvolupa. Avui encara mantenim aquestes ganes i il·lusió per continuar millorant com a empresa, els nostres serveis han anat evolucionant alhora que evolucionava el marc legislatiu del nostre sector.

rains logotipo

En 2014 celebrem els 25 anys de RAINS amb nova imatge corporativa. Explicació canvi imatge..

El nou logotip de RAINS Seguretat Ambiental té diversos elements simbòlics que volen representar l’evolució i els valors que l’empresa ha defensat i ha anat adquirint al llarg de les seves més de 30 anys.

Rains Seguretat Ambiental es convertirà des del primer dia de treballs junts, en la seva solució a mesura en sanitat i higiene ambiental.

quienes-somos