Xinxes del llit

eliminació de xinxes a barcelona

Eliminar Xinxes a Barcelona

Les xinxes a Barcelona s’han convertit en una de les plagues emergents més importants en l’actualitat a causa de la globalització i el creixent moviment de persones i mercaderies.

La indústria hotelera és el principal sector que es troba afectat directament per les xinxes de llit.

Disposem de Protocols d’Actuació específics per a eliminar xinxes a Barcelona amb la recomanació de totes les mesures complementàries.

Realitzem tractaments químics en hotels i particulars adequats a la biologia de la plaga.

Gos detector de xinxes

Otto, el nostre gos detector de Xinxes del Llit

Otto, el nostre gos detector, és una unitat canina especialitzada en detecció de Xinxes a Barcelona. Posseeix al voltant de 220 milions de cèl·lules olfactòries que li permeten trobar molècules a baixa concentració i a molta distància de la font d’origen. És més fiable i més ràpid per a la prevenció i detecció de Xinxes del Llit en Habitatges, hotels, residències… que qualsevol humà

Un gos biodetector és un gos que detecta substàncies orgàniques que poden estar vives o en descomposició.

L’ús d’una unitat canina ens permet inspeccionar zones on se sospita que pot haver-hi xinxes del llit, podent detectar tots els estadis del cicle biològic d’aquest insecte.

Avantatges:

 • Sense desmuntatges: No cal desmuntar mobiliari ni treure roba dels armaris i calaixos. En una habitació normal, es pot realitzar una inspecció sense desmuntar res.
 • Temps de realització: Un tècnic necessitaria més de 45 minuts per a inspeccionar una habitació de grandària mitjana. Una unitat canina, pot realitzar-ho en uns 5 a 10 minuts amb una detecció més efectiva de llocs amagats i freses gairebé imperceptibles
 • Anàlisis creuades: Davant una detecció, és necessari desmontar les habitacions contigües per a inspeccionar-les… roba de llit, armaris, cortines, calaixos, endolls, etc. Amb el nostre gos biodetector, es pot fer una inspecció de les habitacions contigües sense haver de realitzar tot el desmuntatge, amb l’estalvi de temps i amb una eficàcia superior.

Quan es tracta de xinxes de llit no parlem de control sinó d’eliminació completa de la població plaga que està causant la infestació.

És per això que, s’ha de realitzar un veritable control integrat de plagues és a dir, mitjançant la integració de diferents sistemes que es complementen i que possibiliten els resultats esperats.

Per aquesta raó, integrem actuacions físiques, que ens permeten tractar un ampli ventall de materials i actuacions químiques que ens aporten persistència dels productes insecticides aplicats.

Aquestes actuacions físiques passen per la retirada mecànica de xinxes mitjançant aspirador equipat amb filtre HEPA, que evita la disseminació d’al·lergògens cap a l’ambient, i aplicació de vapor sec sobreescalfat a 180 °C.

Les xinxes del llit són molt sensibles als xocs tèrmics. L’aplicació de vapor sec sobreescalfat elimina tots els estadis biològics de l’insecte: ous, nimfes i adults.

Eliminar Xinxes del Llit a Barcelona

També podem realitzar tractament de peces de roba, matalassos, canapès, maletes, aparells electrònics, etc. per a l’eliminar xinxes a Barcelona mitjançant la utilització del Sistema d’Atmosfera Modificada.

Per a més informació del Sistema els emplacem a visitar l’apartat Sistema d’Atmosfera Modificada en aquesta mateixa pàgina web.

Els nostres tècnics li facilitaran un Pla d’Actuació específic per a l’eliminació de xinxes Barcelona i l’assessorament necessari.

Funda protectora transpirable per a llits amb un sistema especial de cremallera i innovador teixit que evita l’entrada i sortida de les xinxes del llit (Cimex lectularius) del matalàs.

– Elimina el cost de comprar un nou matalàs en cas d’una plaga de xinxes, evitant la sortida de les xinxes.
– Protegeix de possibles infestacions els matalassos nous.

– Sense vores o esquerdes on puguin amagar-se les xinxes del llit. Rentable i 100% resistent als fluids per a una perfecta cura del matalàs. També ofereix protecció enfront d’àcars i altres al·lergògens.

Fundes per a Matalàs Anti-Xinxes a Barcelona

Disposem d’una àmplia gamma de fundes amb diferents dimensions.

Posi’s en contacte amb nosaltres per a ampliar informació.

Aspiració

eliminar chinches en Barcelona

Realitzem actuacions físiques per a eliminar xinxes a Barcelona mitjançant la retirada mecànica d’ous, nimfes i adults de xinxa del llit per aspiració, utilitzant un aspirador equipat amb filtre HEPA, que filtren el 99% de les partícules fins a <0,3 µm, evitant la disseminació d’al·lergògens cap a l’ambient.

Vapor sec sobreescalfat

eliminar chinches en Barcelona

Vapor sec sobre escalfat a 180 °C

Sistema d’Atmosfera Modificada mitjançant CO2

Eliminar chinches en Barcelona

Permet tractar materials que amb aplicacions tradicionals no podrien tractar-se com per exemple matalassos, somiers, canapès, aparells electrònics, mobles, maletes, etc.

Sistema d’Atmosfera Modificada mitjançant calor

Eliminar chinches con calor

Permet tractar roba i maletes fàcilment sense haver de realitzar cap procés de rentada en la rentadora o en tintoreria.

-Terra de diatomees

Tierra Diatomeas en Barcelona

La terra de diatomees està formada per restes fossilitzades de diatomees. Les diatomees són algues unicel•lulars microscòpiques, formades per una paret cel•lular transparent de Sílice amorfa (òpal) i una capa interna de pectina, provinents d’aigües dolces (rius i llacs) o salades (zones marines).

La terra de diatomees s’utilitza com a insecticida natural, en eliminar l’efecte del revestiment cerós de la cutícula (quitina) dels insectes, absorbint els lípids de la seva capa externa.

La seva acció és estrictament física / mecànica donat que, s’adhereix al cos dels insectes produint laceracions en la coberta quitinitzada, provocant la deshidratació dels insectes i la seva mort com a resultat de la deficiència de la pressió de l’aigua. Es tracta d’un producte natural, innocu per a les persones.

Avui en dia l’ús de xarxes socials s’ha estès per tot el món.

La informació es troba disponible al moment i pot veure-la, en pocs segons, moltes persones.

És per això que, la detecció precoç de xinxes del llit en la indústria hotelera és de vital importància per minimitzar els riscos d’un impacte negatiu en la imatge i confiança de clients i potencials clients d’un hotel, evitant el malestar dels mateixos produït per les picades de xinxes del llit.

Cursos de detecció de Xinxes en Hotels

Per a la Indústria hotelera implementem cursos de formació per a la detecció precoç de xinxes de llit.

L’objectiu d’aquests cursos de formació és proporcionar els coneixements bàsics i elements que ajudin a la presa de decisions i gestió de les mateixes per a una detecció precoç i eliminar xinxes en el llit i per tant, de la problemàtica, dirigit al personal de l’hotel.

Contacte

  *Camp Obligatori

  Nom / Empresa*

  Telèfon*

  E-mail*

  Persona de contacte

  Adreça (Carrer, nombre, població ...)*

  Missatge

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Eliminar Xinxes del llit en Imatges