Eliminació de xinxes a Barcelona

Eliminar paneroles, formigues, xinxes del llit, mosquits… a barcelona
Tratamientos chinches barcelona

Les xinxes a Barcelona s’han convertit en una de les plagues emergents més importants en l’actualitat a causa de la globalització i el creixent moviment de persones i mercaderies.
La indústria hotelera és el principal sector que es troba afectat directament per aquesta problemàtica.
Disposem de Protocols d’Actuació específics per a eliminar les xinxes al llit amb la recomanació de totes les mesures complementàries.
Realitzem tractaments físics i químics en hotels i particulars adequats a la biologia de la plaga.

Quan es tracta de xinxes del llit no parlem de control sinó d’eliminació completa de la població plaga que està causant la infestació.
És per això que, s’ha de realitzar un veritable control integrat de plagues és a dir, mitjançant la integració de diferents sistemes que es complementen i que possibiliten els resultats esperats.
Per aquesta raó, integrem actuacions físiques, que ens permeten tractar un ampli ventall de materials i actuacions químiques que ens aporten persistència dels productes insecticides aplicats.
Aquestes actuacions físiques passen per la retirada mecànica de xinxes mitjançant aspirador equipat amb filtre HEPA, que evita la disseminació d’al•lergògens cap a l’ambient, i aplicació de vapor sec sobreescalfat a 180ºC.
Les xinxes del llit són molt sensibles als xocs tèrmics. L’aplicació de vapor sec sobreescalfat elimina tots els estadis biològics de l’insecte: ous, nimfes i adults.
També podem realitzar tractament de peces de roba, matalassos, canapès, maletes, aparells electrònics, etc. per a l’eliminació de xinxes del llit mitjançant la utilització del Sistema d’Atmosfera Modificada.
Per a més informació del Sistema els emplacem a visitar l’apartat Sistema d’Atmosfera Modificada en aquesta mateixa pàgina web.
Els nostres tècnics li facilitaran un Pla d’Actuació específic per a l’eliminació de xinxes a Barcelona i l’assessorament necessari.

Avui en dia l’ús de xarxes socials s’ha estès per tot el món.

La informació es troba disponible al moment i pot veure-la, en pocs segons, moltes persones.
És per això que, la detecció precoç de xinxes del llit en la indústria hotelera és de vital importància per minimitzar els riscos d’un impacte negatiu en la imatge i confiança de clients i potencials clients d’un hotel, evitant el malestar dels mateixos produït per les picades de xinxes del llit.
Per a la Indústria hotelera implementem cursos de formació per a la detecció precoç de xinxes del llit.
L’objectiu d’aquests cursos de formació és proporcionar els coneixements bàsics i elements que ajudin a la presa de decisions i gestió de les mateixes per a una detecció precoç de xinxes al llit i per tant, de la problemàtica, dirigit al personal de l’hotel.

Funda protectora transpirable per a llits amb un sistema especial de cremallera i innovador teixit que evita l’entrada i sortida de les xinxes del llit (Cimex lectularius) del matalàs.

– Elimina el cost de comprar un nou matalàs en cas d’una plaga de xinxes, evitant la sortida de les xinxes.
– Protegeix de possibles infestacions els matalassos nous.
– Sense vores o esquerdes on puguin amagar-se les xinxes del llit. Rentable i 100% resistent als fluids per a una perfecta cura del matalàs. També ofereix protecció enfront d’àcars i altres al•lèrgens.
Disposem d’una àmplia gamma de fundes amb diferents dimensions.
Posis en contacte amb nosaltres per a ampliar informació.

Fundas colchón contra chinches images

-Aspiració:

Realitzem actuacions físiques per a la eliminació de xinxes a Barcelona mitjançant la retirada mecànica d’ous, nimfes i adults de xinxa del llit per aspiració, utilitzant un aspirador equipat amb filtre HEPA, que filtra el 99% de les partícules fins a <0,3 µm, evitant la disseminació d’al·lèrgens cap a l’ambient.

eliminar chinches en Barcelona

-Vapor sec sobreescalfat a 180ºC.

eliminar chinches en Barcelona
-Sistema d’Atmosfera Modificada mitjançant CO2. Permet tractar materials que amb aplicacions tradicionals no es podrien tractar com per exemple matalassos, somiers, canapès, aparells electrònics, mobles, maletes, etc.

eliminar chinches en Barcelona

-Sistema d’Atmosfera Modificada mitjançant calor. Permet tractar roba i maletes fàcilment sense tenir que realitzar cap procés de rentat en la rentadora o en bugaderia.

eliminar chinches en Barcelona

-Terra de diatomees.
La terra de diatomees està formada per restes fossilitzades de diatomees.
Les diatomees són algues unicel•lulars microscòpiques, formades per una paret cel•lular transparent de Sílice amorfa (òpal) i una capa interna de pectina, provinents d’aigües dolces (rius i llacs) o salades (zones marines).
La terra de diatomees s’utilitza com a insecticida natural, en eliminar l’efecte del revestiment cerós de la cutícula (quitina) dels insectes, absorbint els lípids de la seva capa externa.
La seva acció és estrictament física / mecànica donat que, s’adhereix al cos dels insectes produint laceracions en la coberta quitinitzada, provocant la deshidratació dels insectes i la seva mort com a resultat de la deficiència de la pressió de l’aigua.
Es tracta d’un producte natural, innocu per a les persones.

eliminar chinches en Barcelona